Min webbsida

Denna webbsida handlar om vårt live här på ön Malta i Medelhavet. Sidan skapade jag i samband med att jag gjorde en WordPress-kurs för att kunna skapa denna webbplats.

IMG_0344

Jag och min man Micke flyttade till Malta redan 2006. Vi har dock hunnit med att flytta runt några gånger här på ön. Vi började i Sliema, men när byggandet blev för jobbigt där flyttade vi till ett 400 år gammalt hus i Attard. Huset var av gammal kalksten, vilket gör att klimatet inomhus blir väldigt fuktig, varför vi bestämde oss för att flytta till ett mer hälsosamt boende december 2022. Numera bor vi i den mycket trevliga byn Naxxar där vi stortrivs.

Stort båtintresse

Vi är båda intresserade av båtar och har haft några genom åren. Här på Malta skaffade vi vår båt NightOwl, som vi har på Maltas mindre systerö Gozo. Det är väl värt turen till Gozo för att komma till vår segelbåt. Gozo är en mindre ö och den lilla hamnen är vacker och pittoresk där en del av den består en ”fiskebåtsdel”.

Vi är inga inbitna seglare, utan gillar att bara ”vara” på vår båt, oavsett om vi ligger vid bryggan eller ute i bukten.

Fler uppdateringar från Malta framöver

Sajten har tyvärr kommit lite i skymundan några år, men vi ska båda försöka se till att uppdatera lite mer frekvent i framtiden. Det kommer bli mer om segelbåten, Mickes musikintresse och om vår blivande fyrbening.

Allt av livets bästa