En tripp till New York!

I slutet av mars i år blev det en mycket efterlängtad tur till The Big Apple. Vi hade det fantastiska privilegiet att få bo hemma hos vänner som bor på härliga Upper West på Manhattan. Privat guide och nära till det mesta, trevligt område med mycket fina gamla hus, Lincoln Center, Central Park och många små mysiga restauranger och vinbarer – helt suveränt.

New York är en fantastisk stad som har mycket at erbjuda till alla, roligt med blandningen av olika kulturer, gamla tegelhus och i bakgrunden skyskrapor. Trevligt med de olika områdena, tex som Soho, Nolita och West Willage, som små städer i staden – man tror att man kommit till en annan stad – mycket charmigt.

Det blev många fina fotografier och de flesta har fotograf Micke tagit! Som vanligt blir det mycket djurbilder och även i New York och dess parker kan man hitta många fina fåglar och såklart ekorrarna som finns överallt (nästan).  Njut av de fina djurbilderna nedan från bl.a. Central Park, High Line och Brooklyn.